A rádiófrekvencia határainak kiterjesztése

A HAROGIC Technologies miniatürizált, nagy teljesítményű rádiófrekvenciás tesztműszereket és adó-vevő berendezéseket kínál. 2015 óta az ultra-miniatürizált valós idejű spektrumanalizátor/vevő kutatására és fejlesztésére, gyártására és értékesítésére összpontosítunk. Az USB interfésszel (SA sorozat) és Ethernet interfésszel (NX sorozat) rendelkező, 9 kHz-től 4,5/6,3/9,5/20/40 GHz-ig terjedő frekvenciatartományú, valós idejű spektrumanalizátor/vevő termékek teljes skáláját alkották meg. A folyamatos független innováció révén a HAROGIC Technologies előrelépést tesz a rádiófrekvenciás mikrohullámú front-end, a nagy sebességű jelfeldolgozás, a tesztelés és mérés és más alapvető mérnöki területek terén, és arra törekszik, hogy több felhasználó élvezze a fejlett rádiófrekvenciás tervezés által nyújtott rugalmasságot és kényelmet, folyamatosan bővítse a felhasználó rádiófrekvenciás képességének határát, hogy a rádiófrekvenciás tesztelés és a jelátvitel többé ne legyen az innováció határa. A HAROGIC Technologies a termék erejére összpontosít, beleértve a következőket: miniatürizálás, teljesítmény és költség.

 

Miniatürizálás

A termék formája (méret, súly, energiafogyasztás) meghatározza a termék alkalmazási lehetőségeit. A HAROGIC Technologies nagymértékben miniatürizált, beágyazott és hordozható valós idejű spektrumanalizátor/vevő termékek előállítására összpontosít. A termékek magtömege kevesebb mint 200 gramm lehet, a méret hasonló egy mobiltelefonéhoz, és az üzemi hőmérséklet elérheti a -40 ° C és 70 ° C közötti hőmérsékletet. A berendezéseket számos körülmény között telepítheti, például különböző UAV-kban, dedikált tesztrendszerekben és kézi tesztberendezésekben, a hely, az energiafogyasztás, a súly és a hőmérséklet tekintetében jelentős korlátozások mellett.

 

Teljesítmény

A lehető legmagasabb teljesítménymutatókra törekszünk a miniatürizálás magas fokának fenntartása mellett. Jelenleg 9 kHz-ről 40 GHz-re növeltük a valós idejű spektrométer/vevő termékek frekvencia-lefedettségét; egyes modellek DANL értéke 20 GHz-en akár -160 dBm/Hz, másoké 1 GHz-en akár -170 dBm/Hz; egyes modellek fáziszajának értéke 1 GHz-en akár -120 dBc/Hz frekvenciaeltolással 10 kHz-en. A legtöbb eszköz nagysebességű spektrumpásztázási képességgel rendelkezik, akár 100 GHz+/mp vagy akár 1,2 THs+/mp pásztázási sebességgel és akár 100 MHz-es elemzési sávszélességgel. A HAROGIC Technologies rádiófrekvenciás műszer teljesítménymutatói folyamatos és jelentős javulást érnek el.

 

Ár

Arra törekszünk, hogy minél több felhasználó számára tegyük lehetővé a HAROGIC Technologies termékeinek birtoklását és a fejlett tervezés előnyeit. Erőfeszítéseinknek köszönhetően most egy 6 GHz-es keskeny sávú, nem valós idejű spektrumanalizátor áráért egy 40 GHz-ig terjedő frekvenciájú, nagyobb rádiófrekvenciás teljesítményű és 100 MHz-ig terjedő elemzési sávszélességű valós idejű spektrumanalizátort vásárolhat. A HAROGIC Technologies értékeli az Ön minden költségvetését, és reméli, hogy termékeink a vártnál nagyobb értéket képviselnek, és erős lendületet adnak az innovációnak.

2015

A HAROGIC Technologies 2015-ben alakult.

2016

A HAROGIC Technologies elindította az USB3.0 spektrum analizátor moduláris SAC sorozatú termék generációját 2016-ban.

2017

A HAROGIC Technologies kiadta a SAM-60 sorozatú USB3.0 modul spektrum analizátort 2017-ben.

2021

A HAROGIC Technologies tovább indította a nagy teljesítményű szuperheterodin spektrum SAE sorozatát
elemző modulok / vevők, amelyek 9 GHz-et és 20 GHz-et fednek le 2021-ben.

2022

A HAROGIC Technologies elindította az NX sorozatú hálózati csomópont típusú szuperheterodin spektrum elemzést
modul / vevő, kompatibilis a SAM-60 MK3H, SAE-90, SAE-200 és egyéb berendezések 2022-ben.

2023.05

A HAROGIC Technologies elindította a 40 GHz-es valós idejű spektrum elemzést
modul / vevő SAN – 400 és SAM-60 termék frissítés 8,5 GHz SAM-80.

Előadás a cégről